VD intervjuad av VA Finans inför handeln med Infreas aktie

VA Finans intervjuade Infreas VD  Tony Andersson inför börsintroduktionen av aktien på Nasdaq First North den 20 april. Andersson berättar i intervjun bland annat om varför man ska teckna aktier i Infrea.

VA Finans: Varför ska man teckna aktier i Infrea?

− Vi ger service åt det byggda samhället. Allt som snurrar inom industrin och mycket av den infrastruktur som finns måste underhållas förebyggande oavsett konjunktur. Kundavtalen inom infrastruktur- och industriservice är ofta väldigt långa. Många bolag som nu kommer ut på börsen är mera förhoppningsbolag, men det är inte vi. Jag hoppas att investerare ser oss som ett alternativ om man vill stabilisera sin aktieportfölj, säger Tony Andersson.

− Våra samhällen växer. Genom en växande befolkning ökar slitaget på vägar och infrastruktur. Miljöfrågan i våra städer ökar i betydelse och blir mer komplex. Det medför mer jobb för oss. Sedan är det viktigt för oss att kunna växa geografiskt.

Läs hela på artikeln på VA Finans här.

Kika gärna in på vår IR-webb under Investerare. Där hittar du all information om Infreas aktie, finansiella rapporter och alla press releaser.