Markentreprenader i Östersund är
en del av Infrea

Hem Våra dotterbolag Markentreprenader i Östersund

Markentreprenader i Östersund

1988 startade Markentreprenader i Östersund sin verksamhet och opererar idag drygt 30 entreprenadmaskiner med medarbetare som tillsammans har över 200 års erfarenhet av gräv- och entreprenadarbeten!

Bolaget utför alla förekommande moment inom markentreprenad området. Allt från nyproduktioner till reparationer och underhåll. Arbetsområdet sträcker sig i huvudsak över Jämtlands, Västernorrlands, Gävleborgs och Dalarnas län. Det motsvarar ungefär 30% av Sveriges yta.

Basen för verksamheten finns i Valne, cirka 3 mil Väster om Östersund, där bolaget har både kontor och serviceverkstad.
Markentreprenader i Östersund har en lång rad av omfattande och avancerade projekt som utförts till rätt kvalitet och med bra resultat för våra beställare inom både offentlig och privat sektor.

Fördelar med att vara en del av Infrea enligt Markentreprenader i Östersunds VD

– Jag och övriga ledningen ser fram emot att tillsammans med Infrea arbeta för att ta bolaget vidare tillsammans med alla våra skickliga medarbetare. Östersund med omnejd och Jämtland i stort har haft en bra efterfrågan på våra tjänster och jag tror att det kommer fortsätta framåt vilket torde skapa bra möjligheter för bolaget. Att vara en del av Infrea blev ett naturligt steg att ta för att utveckla bolaget vidare utan att tappa den lokala förankringen.

Bengt Olofsson
VD på Markentreprenader i Östersund

Vill du veta mer om Infreas dotterbolag Markentreprenader i Östersund?