Infrea välkomnar Daniel Lindén som ny VD på Siljan Schakt

Infrea presenterade idag i ett pressmeddelanden att Daniel Lindén tillsätts som ny VD för Infreas dotterbolag Siljan Schakt. Som ett av Dalarnas ledande anläggningsföretag med över 30 års erfarenhet innehar de bred kompetens inom markentreprenad och är verksamma inom hela Mellansverige. Daniel Lindén ser fram emot att driva Siljan Schakt vidare.

– Siljan Schakt är ett gediget och fint bolag redo att ta nästa kliv samt verka på en större geografi och i fler segment. Självklart vill jag att bolaget ska växa vidare under min ledning genom att bland annat ta del av de fördelar som finns genom att vara en del av Infrea-koncernen. På sikt ser jag att vi kommer göra nyanställningar och sprida vår närvaro på fler orter.

Daniel Linden

Daniel är utbildad högskoleingenjör och kommer senast från tjänsten som Arbetschef på Peab Anläggning AB, där han geografiskt ansvarar för Dalarna och Gävleborgs län. Daniel ser att Siljan Schakt har möjlighet att ta fler marknadsandelar och skapa ökad tillväxt både genom nya affärssegment och geografisk spridning.

– Det är väldigt roligt att ha Daniel Lindén på plats i Siljan Schakt. Han kommer bli en stark kraft inom regionen och kommer in med energi och driv. Siljan Schakt är en stark lokal spelare och Daniel kommer att hjälpa oss att ta detta fina bolag vidare.

Tony Andersson, VD och Koncernchef för Infrea

Daniel Lindén efterträder den tidigare VD:n Jan Arnesson som går i pension.

Läs hela nyheten kring Siljan Schakts nya VD i Pressmeddelandet från den 2020-11-03.