Fyra snabba frågor med Infreas VD Tony Andersson

Hej Tony, är allt bra så här i slutet på 2020?
Tack det är bra. Vi på Infrea har arbetat hårt under hösten, därför kommer lite ledighet lägligt nu över helgerna. I år firas såklart julen under speciella omständigheter men några lugnare dagar med närmaste familjen kommer göra gott.

Vad härligt att höra! Det senaste förvärvet Duo Holding AB, vad kan du säga om det?
Det är ett nytt tillskott som jag tror på. Och extra spännande är deras produktserie DuoColor som är färgad gjutasfalt och asfalt, som kan fås i olika kulörer och nyanser. Det öppnar upp för en mängd kreativa möjligheter!

Förvärv står också för en stor del av Infreas tillväxt. Brukar ledningen i de bolagen som förvärvas stanna kvar?
Då vi förvärvat flera bolag som har stått inför ett generationsskifte har Infrea i samråd med säljaren har satt upp en plan för succession i bolaget. Då blir det en win-win för de gamla ägarna och oss. De kan lämna lugnt och över tid och vi får del av all deras kompetens och historik.

Hur brukar ni arbeta för att integrationen ska gå så smidigt som möjligt?
Medarbetarna är det viktigaste vi har i våra bolag . Jag tror att alla människor mår bra av öppen och ärlig kommunikation – därför försöker vi alltid vara så tydliga som möjligt med vad som sker och varför. I höst tog vi fram ett koncern-intranät där vi delar viktig information och kontakter.

Vi tackar Tony för den här gången!

Här kan du läsa om förvärvet av Duo Holding AB