“Ett investmentbolaget som bygger Sverige” – 10årsbloggen intervjuar Infreas VD.

Vad är det som har hänt i Infrea under den senaste tiden? Det är något som ekonomibloggen 10årsplanen tar upp till ytan. 

I nära samband med Infreas tvåårsdag har Infreas VD Tony Andersson återigen medverkat i 10årsplanen, en ekonomiblogg som ger smarta tips kring privatekonomiska val. 10årsplanen är ett välbekant ansikte för Infreas VD och det blev ett kärt återseende mellan de båda parterna. Detta ledde i sin tur till att intervjun fick delas upp i två delar. Den första delen publicerades under gårdagen och där får läsarna möjlighet att läsa om hur Infrea fungerar som bolag. Något som också får plats i den första delen är vilka strategier som används för att nå de ambitioner som finns inom bolaget.

Utdrag från del ett av intervjun:
Vilka är nyckelhändelserna sedan vi hördes sist och hur ligger dessa i linje med er uttalade strategi och målsättning?

Oj, ja det har hänt väldigt mycket på ganska kort tid. En av de största händelserna är att vi har avyttrat hela affärsområdet Brand. Det har hela tiden varit lönsamt men för att vi ska kunna fokusera ytterligare på Infrastruktur var det nödvändigt. Dels för att tydliggöra vår struktur utifrån vår strategi, dels för att skapa kapital för nya förvärv inom våra andra affärsområden, säger Infreas VD Tony Andersson. 

Läs hela del ett av intervjun här.

Tony Anderssons tidigare medverkan i 10årsplanen:

– I huvudet på en Börs-VD: Intervju med Infrea ABs Tony Andersson
– “Vårt långsiktiga mål är att lämna utdelning till våra ägare”