Lyckosam investerarlunch gav mersmak

Den 12 juni bjöd Infrea in till investerarlunch för att berätta om företagets framtida visioner och skapa insikt kring marknadens utveckling. Ett utmärkt tillfälle för investerare och Infrea att skapa kontakt. Samtalet som tog plats hos Mangold i Stockholm hölls av Infreas ledning samt Styrelseordförande Urban Sturk och VD Tony Andersson. 

Efter investerarlunchen gav Infreas VD, Tony Andersson sina reflektioner om mötet.

̶  Det är oerhört värdefullt för oss att få möjlighet att berätta om Infrea och vår affärsstrategi. Investerarlunchen var lyckad och det blev många frågor och reflektioner från deltagarna. Jätteroligt tycker vi. Särskilt som det bekräftar att intresset är stort för oss och vårt entreprenöriella sätt att driva investmentbolag. Vi är lite unika där vågar jag påstå!

Engagemanget hos deltagarna visar på stort intresse och mötets lyckosamma utgång har gjort att Infrea redan har siktet inställt på nästa möte.

– Vi funderar redan på när i tiden vi ska planera in vår nästa träff. Detta är något vi vill fortsätta med, meddelar Infreas VD Tony Andersson avslutningsvis.

Infreas VD, Tony Andersson under investerarlunchen.
Infreas VD, Tony Andersson under investerarlunchen.